Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Tricou cu motive traditionale – Tricouri copii

Fii primul care adauga o recenzie

40,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Tricoul cu motive traditionale este 100% bumbac, etamina si atele folosite sunt de buna calitate astfel incat produsul sa reziste cat mai mult timp.
Preturile pentru tricourile din imagine sunt:
40 ron pentru 3, 5 ani
Preturile difera in functie de marimea tricoului si a motivului traditional cusut pe etamina. Pot fi personalizate cu diverse mesaje.
  • Descriere
  • Etichete
  • Recenzii
Motivele traditionale sunt preluate din carti vechi sau inspirate din diverse obiecte mostenite de la batranii nostri care au lucrat cu propriile maini la realizarea lor. Tricoul cu motive traditionale are un design simplu, insa prin motivul traditional face ca tinuta sa fie una speciala. Motivul traditional este cusut manual pe etamina care este aplicata pe tricou folosind masina de cusut pentru a face produsul cat mai rezistent la spalari. Se poate spala la masina de spalat la 30 de grade, pe dos. Motivele traditionale de pe tricourile din imagine sunt din zona Maramuresului si ne duc cu gandul la colul morii si spirale ce tind spre cer. Marimi: pentru toate varstele. Cele din imagini sunt facute pentru 3, 5 si 6 ani. Culori: alb, negru.

Etichete produs

Foloseste spatii pentru a separa etichetele. Pentru propozitii poti folosi ('')

Scrie recenzia ta

Loading...
Va rugam asteptati...