Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Produse handmade

Tabel Lista 

 1. Tricou cu motive traditionale – Poezie nemuritoare

  Adauga o recenzie

  65,00 RON
  Tricoul cu motive traditionale este 100% bumbac, etamina si atele folosite sunt de buna calitate astfel incat produsul sa reziste cat mai mult timp. Marimi: XS, S, M, L, XL, XXL. Motivele traditionale pot fi adaptate si pentru copii. Culori: alb, negru. Pretul pentru tricoul din imagine este de 65 ron, insa difera in functie de marimea tricoului si a motivului traditional cusut pe etamina. Poate fi personalizat cu diverse mesaje.

 2. Tricou cu motive traditionale – Trandafiri

  Adauga o recenzie

  70,00 RON
  Tricoul cu motive traditionale este 100% bumbac, etamina si atele folosite sunt de buna calitate astfel incat produsul sa reziste cat mai mult timp. Marimi: XS, S, M, L, XL, XXL. Motivele traditionale pot fi adaptate si pentru copii. Culori: alb, negru. Pretul pentru tricoul din imagine este de 70 ron, insa difera in functie de marimea tricoului si a motivului traditional cusut pe etamina. Poate fi personalizat cu diverse mesaje.

 3. Tricou cu motive traditionale – Colul morii

  Adauga o recenzie

  65,00 RON
  Tricoul cu motive traditionale este 100% bumbac, etamina si atele folosite sunt de buna calitate astfel incat produsul sa reziste cat mai mult timp. Marimi: XS, S, M, L, XL, XXL. Culori: alb, negru. Pretul pentru tricoul din imagine este de 65 ron, insa difera in functie de marimea tricoului si a motivului traditional cusut pe etamina. Poate fi personalizat cu diverse mesaje.

 4. Tricou cu motive traditionale – Tricou barbat

  Adauga o recenzie

  70,00 RON
  Tricoul cu motive traditionale este 100% bumbac, etamina si atele folosite sunt de buna calitate astfel incat produsul sa reziste cat mai mult timp. Marimi: XS, S, M, L, XL, XXL. Motivele traditionale pot fi adaptate si pentru copii. Culori: alb, negru. Pretul pentru tricoului pentru barbat din imagine este de 70 ron. Pretul unui tricou difera in functie de marimea tricoului si a motivului traditional cusut pe etamina. Pot fi personalizate cu diverse mesaje. Pentru a comanda tricoul de dama sau body-ul cu motiv traditional puteti intra in sectiunea Produse handmade - Tricouri cu motive traditionale.

 5. Tricou cu motive traditionale – Tricouri copii

  Adauga o recenzie

  40,00 RON
  Tricoul cu motive traditionale este 100% bumbac, etamina si atele folosite sunt de buna calitate astfel incat produsul sa reziste cat mai mult timp. Preturile pentru tricourile din imagine sunt: 40 ron pentru 3, 5 ani Preturile difera in functie de marimea tricoului si a motivului traditional cusut pe etamina. Pot fi personalizate cu diverse mesaje.

 6. Martisoare motive traditionale

  Adauga o recenzie

  5,00 RON
  Martisoarele cu motive traditionale poarta intelesuri ascunse si pot fi daruite persoanelor dragi aducand astfel la viata semne vechi. Se pot realiza in numar mai mare la comanda. Pretul afisat este pentru o bucata.

Tabel Lista 

Loading...
Va rugam asteptati...