Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r53802gala/pufet.ro/lib/Apptrian/Minify/Js.php on line 265
Materiale textile Poplin Bumbac - Pufet.ro

Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Poplin Bumbac

Material textil Poplin Bumbac

În timp ce, în mod tradițional, a fost folosit pentru îmbrăcămintea simplă și practică, materialul textil poplin bumbac are acum un loc important atât în ​​dulapul nostru de zi cu zi, cât și în compoziția hainelor haute couture. Popularitatea sa nu este deloc surprinzătoare, favorizată de textura sa rezistentă, durabilă, dar cu un aspect mătăsos și lucios. Poplin bumbac este în esență o țesătură solidă, versatilă, cu care nu ai cum să dai greș.

Poplin bumbac este caracterizat printr-o textură deosebită, striată, cu fibre strâns împachetate, care conferă țesăturii aspectul mercerizat pe care îl iubim cu toții. Materialul textil poplin bumbac este fabricat din 100% bumbac, făcându-l ușor și subțire, dar în același timp păstrându-și caracterul rezistent.

Armonia perfectă dintre durabiliate și eleganță transformă materialul textil poplin bumbac într-o țesătură confortabilă, în pas cu moda, potrivită pentru toate tipurile de îmbrăcăminte, de la tricouri și fuste până la pantaloni și jachete. Este un material textil atât de versatil, iar țesătura lucioasă cu aspect mercenizat adaugă o notă de lux, care îți permite să o porți atât într-un outfit casual, cât și într-unul business.

Nu a fost gasit niciun produs corespunzator criteriilor de filtrare.

Loading...
Va rugam asteptati...