Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r53802gala/pufet.ro/lib/Apptrian/Minify/Js.php on line 265
Materiale patchwork si quilting la cel mai bun pret

Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Materiale patchwork si quilting

Gama variata de materiale textile pentru patchwork si quilting.

Din bumbac 100%, aceste seturi de materiale contin bucati gata taiate pe care trebuie doar sa le coaseti in modelul dorit. In mod normal toate materialele textile de pe pufet.ro se pot utiliza pentru patchwork sau quilting!

Ce este patchwork-ul? Dar Quilting-ul?

Intre cei 2 termeni nu exista sinonimie, insa de cele mai multe ori publicul necunoscator ii confunda. Sunt tehnici de cusut distincte, descrise pe scurt in randurile urmatoare. Traducere mot-à-mot, quilt inseamna a vatui sau a matlasa, iar ca substantiv, poate fi tradus prin plapumioara, matlasare, vatuire. In traditia americana, quilting descrie o forma de arta, ce consta in unirea a 3 straturi de materiale textile, prin coasere la masina de cust sau cu mana. Patchwork-ul este o tehnica aparuta mai tarziu, in care fata quilt-ului este alcatuita din bucati mici de materiale cusute intre ele. Aceasta tehnica presupune imbinarea mai multor bucati de material textil multicolore, fiecare cu motive diferite si aplicatii dintre cele mai fanteziste, fara sa iasa din tiparul prestabilit. Modelul, obtinut prin cusaturi decorative, poate reprezenta figuri geometrice, dar nu neaparat.

Nu a fost gasit niciun produs corespunzator criteriilor de filtrare.

Loading...
Va rugam asteptati...