Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Muselina

Material textil - muselină imprimată și muselină uni

Muselina, realizată din 100% bumbac, este un material textil delicat și una dintre cele mai pure, mai simple, mai blânde țesături pentru bebeluși. Ce face muselina atât de magică? În primul rând, respirabilitatea; țesăturile transparente (rare) și ușoare din compoziția muselinei permit o circulație bună a aerului, reducând astfel riscul de supraîncălzire sau posibilitatea unei iritații a pielii, sau a unei alergii. Muselina din bumbac este un material textil rezistent. Produsele realizate din fibre naturale de muselină au capacitatea de a rezista nenumăratelor spălări atât la mașina de spălat, cât și de mână. Există o mulțime de beneficii pentru utilizarea materialul textil din muselină pentru diferite proiecte creative și aplicații:

  • Fundaluri de scenă: Această țesătură rezistentă poate fi ușor vopsită și manipulată pentru a crea fundaluri de teatru sau pentru ședințele foto de portret.
  • Quilting: Muselina este o țesătură eficientă din punct de vedere al costurilor pentru toate nevoile de matlasare ale croitoreselor.
  • Pături: Țesătura din muselină oferă căldură multă! Produsele noastre din muselină din bumbac sunt mătăsoase și flexibile și sunt ideale pentru păturile pentru copii sau pentru păturile confortabile de canapea!
  • Perdele: Muselina se potrivește frumos în compoziția perdelelor interioare sau exterioare pentru a oferi umbră zonelor preferate! Versatilitatea materialului textil din muselină și frumusețea sa unică îl fac atât de ușor de utilizat pentru tot felul de aplicații și produse finite.

Tabel  Lista

Tabel  Lista

Loading...
Va rugam asteptati...