Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r53802gala/pufet.ro/lib/Apptrian/Minify/Js.php on line 265
Cauti Muselina online?

Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Muselina

Material textil - muselină imprimată și muselină uni

Muselina, realizată din 100% bumbac, este un material textil delicat și una dintre cele mai pure, mai simple, mai blânde țesături pentru bebeluși. Ce face muselina atât de magică? În primul rând, respirabilitatea; țesăturile transparente (rare) și ușoare din compoziția muselinei permit o circulație bună a aerului, reducând astfel riscul de supraîncălzire sau posibilitatea unei iritații a pielii, sau a unei alergii. Muselina din bumbac este un material textil rezistent. Produsele realizate din fibre naturale de muselină au capacitatea de a rezista nenumăratelor spălări atât la mașina de spălat, cât și de mână. Există o mulțime de beneficii pentru utilizarea materialul textil din muselină pentru diferite proiecte creative și aplicații:

  • Fundaluri de scenă: Această țesătură rezistentă poate fi ușor vopsită și manipulată pentru a crea fundaluri de teatru sau pentru ședințele foto de portret.
  • Quilting: Muselina este o țesătură eficientă din punct de vedere al costurilor pentru toate nevoile de matlasare ale croitoreselor.
  • Pături: Țesătura din muselină oferă căldură multă! Produsele noastre din muselină din bumbac sunt mătăsoase și flexibile și sunt ideale pentru păturile pentru copii sau pentru păturile confortabile de canapea!
  • Perdele: Muselina se potrivește frumos în compoziția perdelelor interioare sau exterioare pentru a oferi umbră zonelor preferate! Versatilitatea materialului textil din muselină și frumusețea sa unică îl fac atât de ușor de utilizat pentru tot felul de aplicații și produse finite.

Nu a fost gasit niciun produs corespunzator criteriilor de filtrare.

Loading...
Va rugam asteptati...