Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r53802gala/pufet.ro/lib/Apptrian/Minify/Js.php on line 265
Materiale Textile din bumbac Bumbac - Pufet.ro

Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Materiale Textile Bumbac

Materiale textile bumbac

Bumbacul este o fibră organică cu o carcasă de protecție ce înconjoară semințele. Fibra este asemănătoare celulozei. Îmbrăcămintea din bumbac este moale, rezistentă și confortabilă. De asemenea, este simplu și ușor de întreținut. Avantajele materialelor textile din bumbac:

  • Bumbacul este un material textil foarte absorbant; prin urmare, potrivit pentru controlul umidității. Acest lucru ajută la eliminarea umidității acumulate între hainele pe care le porți și piele, pentru a te menține uscat.
  • Bumbacul este un material textil potrivit pentru toate anotimpurile, deoarece îmbrăcămintea din bumbac poate rezista la diferite tipuri de temperatură. Ideal pentru căldura de vară, acesta oferă, de asemenea, izolare termică în timpul serilor reci de iarnă. Acest lucru se datorează faptului că bumbacul captează aerul între fibrele țesăturii.

În plus, materialul textil din bumbac nu se lipește de piele; astfel, oferă suficientă izolare termică corpului.

  • Hainele din bumbac sunt hipoalergice. Este cunoscut faptul că materialele textile din bumbac nu provoacă reacții alergice. În plus, îmbrăcămintea pentru bebeluși este de obicei făcută din bumbac, deoarece calmează pielea sensibilă.
  • Bumbacul este considerat unul dintre cele mai durabile materiale textile. Nu se rupe ușor și poate rezista spălărilor frecvente la mașina de spălat sau de mână. Ceea ce face ca bumbacul să fie un material textil ideal pentru echipamentele sportive o reprezintă faptul că nu captează mirosul neplăcut de transpirație în urma unui efort fizic intens, astfel încât se poate curăța foarte ușor.
  • Bumbacul, fiind o fibră organică, este mai puțin toxic în comparație cu alte fibre sintetice.
  • O altă caracteristică importantă a materialului textil din bumbac este confortabilitatea. Bumbacul rezistă la diferite tipuri de temperatură, dar garantează și respirabilitate între haine și piele. Deoarece este atât de confortabil de purtat, mulți preferă țesăturile din bumbac atunci când vine vorba de lenjeria de corp.

Nu a fost gasit niciun produs corespunzator criteriilor de filtrare.

Loading...
Va rugam asteptati...