Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Despre noi

Unii adora sa stea in librarii si sa inspire mirosul de carte noua, altii adora mirosul de ulei ars, vaselina sau suruburi. Noua ne place sa simtim atingerea materialelor textile de buna calitate. Am putea pierde nenumarate ore printre rolele de materiale atingandu-le pe fiecare in parte.

Pentru ca am avut ocazia de a putea face ceea ce ne place, am ales sa deschidem acest mic magazin online al carui nume, cu greu ales, avea sa fie Pufet. Materialele pe care le gasiti aici, sunt importate din tari precum Marea Britanie, Suedia, Germania. Printre acestea fetrul este cumparat chiar de la un producator roman, la fel si ata. Totodata, am incercat sa adunam aici materiale de calitate, in ideea ca acestea vor fi folosite in primul rand pentru hainutele celor mici.

Daca va intrebati de ce haine pentru copii, va vom spune ca motivul nu este unul singur, ci doua, cei doi copilasi ai nostri, pentru care am facut diverse hainute din materiale calitative, care sa nu le afecteze in vreun fel pielusica fina.

Exista un sigur ''Pufet"? Nu, sunt 4 de "Pufet", adica o echipa, o familie.

 

Multumim ca sunteti alaturi de noi!

Echipa Pufet.ro

Loading...
Va rugam asteptati...