Toate comenzile in perioada 10 Decembrie - 31 Decembrie vor fi livrate incepand cu 1 Ianuarie 2020. Sarbatori Fericite!

Material textil bumbac -Percale Colored shapes on pink

Fii primul care adauga o recenzie

12,00 RON / 0.5 m

Disponibilitate: Out of stock

Material textil: bumbac 100%
Greutate: 140 gr/mp
Latime: 150cm
Producator: MARUTX

Comanda minima: 50 cm/model. Se pot comanda unitati a cate 50 cm/model.
  • Descriere
  • Etichete
  • Recenzii

Pentru un plus de personalitate! Materialul textil din bumbac 100% cu imprimeu roz / forme colorate se remarca in mod special prin jocurile de culori si forme, dar si printr-un simt estetic accentuat. Poti folosi bumbacul cu imprimeu roz / forme colorate pentru orice tip de articol vestimentar atat pentru copii, cat si pentru adulti, dar si pentru jucarii si decoratiuni. Noul imprimeu roz / forme colorate, o tendinta jucausa, care da frau imaginatiei!

Spor la mesterit!

Materialul textil din bumbac percale este unul dintre cele mai calitative tipuri de bumbac si este recunoscut pentru finetea sa. Tesatura percale este foarte rezistenta si durabila fiind realizata intr-un mod special. Pentru fiecare fir vertical este aplicat si un fir orizontal, iar numarul de fire pe inch este mai mare de 180. Desi tesatura este puternica si deasa, ea permite circulatia aerului in proportii mai mari decat bumbacul obisnuit si astfel pielea poate respira mai bine. Pentru siguranta si intretinere, materialele textile din bumbac percale se spala inainte de a le folosi, la 30 de grade. Bumbacul percale devine mai moale cu fiecare spalare.

Comanda minima este de 50 cm/model si se pot comanda unitati a cate 50 cm. In cazul in care doresti sa comanzi 1 metru, selecteaza la cantitate ”2” (1 bucata = 0.5 metri) si vei primi o bucata continua de 1 metru de material textil.

Etichete produs

Foloseste spatii pentru a separa etichetele. Pentru propozitii poti folosi ('')

Scrie recenzia ta

Loading...
Va rugam asteptati...